Menu

Tulpenroute Flevoland: doe als een tulp en ga uit je bol

We krijgen vaak de vraag waarom Countus de Tulpenroute Flevoland sponsort. Voor mij en mijn collega’s van de vestigingen in Dronten en Zeewolde is dit klip-en-klaar. Want wie wil er nou geen onderdeel uitmaken van dit kleurrijke initiatief in onze mooie provincie?

 

Bedrijf openstellen tijdens Tulpenroute

Tijdens de Tulpenroute Flevoland konden bezoekers uit binnen- en buitenland ook deze editie weer genieten van de prachtige tulpenvelden die de provincie rijk is. Met een wandelroute, 4 fietsroutes en 4 autoroutes had de Tulpenroute weer veel moois in het verschiet. De routes lopen dwars door het gebied waar onze (agrarische) klanten zijn gevestigd. Veel van die klanten zijn dan ook op de één of andere manier betrokken bij de Tulpenroute Flevoland. Ze stellen bijvoorbeeld hun bedrijf open voor belangstellenden, hebben tulpen op hun land hebben staan of ze zijn rechtstreeks betrokken bij de organisatie.

 

Krachten bundelen

Tijdens het evenement worden de krachten gebundeld, en met resultaat! Passie is hierbij het sleutelwoord. Passie voor het agrarisch ondernemerschap, passie voor de mooie sector die ons iedere dag weer van voedsel voorziet en passie voor onze jongste provincie die ons zoveel te bieden heeft.

 

Hoofdsponsor Countus

Als hoofdsponsor heb ik in december vorig jaar mogen helpen met het planten van de bollen die tijdens de tulpenroute in de dorpskernen staan. Ik wist het eigenlijk al, maar wederom bleek: de inzet, gedrevenheid en betrokkenheid van de organisatie is dé sleutel tot succes.

Onder het credo ‘vele handen maken licht werk’ zaten de bollen in een recordtijd in de grond. Deze klus is natuurlijk maar een fractie van alles wat de organisatie regelt. Ieder jaar slagen de organisatoren er weer in om een succes te maken van de tulpenroute, zoals ook dit jaar.

 

Genieten van tulpen

Tijdens de tulpenroute geniet ik volop van de tulpenvelden en de verschillende activiteiten daaromheen. En ik ben niet de enige! Ook mijn collega’s voelen zich betrokken bij de tulpenroute en de (agrarische) ondernemers in het gebied. Op verzoek van mijn collega’s staan er in de hal van ons kantoor in Dronten 3 grote gekleurde tulpen. Want ja, we zijn best wel een beetje trots om hoofdsponsor te mogen zijn van zo’n mooi evenement!

 

Ga uit je bol

Zeker in een tijd waarin de agrarische sector, terecht of onterecht, niet altijd even positief in het nieuws is, is het mooi om te zien hoe mensen van binnen en buiten de sector een kijkje kunnen nemen in onze mooie provincie in al haar pracht. De agrarische sector heeft namelijk heel veel moois te bieden. Geniet met volle teugen van de tulpen en laat je verbazen over de bedrijvigheid op de verschillende agrarische bedrijven en de passie van de ondernemers. Doe als een tulp en ga uit je bol!

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de Tulpenroute Flevoland of over onze sponsoring? Vul het contactformulier in of neem contact op met Alies Visscher.

alies visscher

 a.visscher@countus.nl

✆ 06 121 43 005

Ik wil graag meer weten over de Tulpenroute

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door: Alies Visscher

Datum: 08-05-2018

Plaats een reactie

Reageren? Deel hier je mening. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.