Countus Groep

Countus is onderdeel van de Countus Groep. Ooit, in 1924, begonnen we als coöperatie van gedreven ondernemers die begrepen dat ze samen meer zouden bereiken dan alleen. Inmiddels zijn we al vele jaren een groep zelfstandige bedrijven met in totaal zo’n 563 medewerkers verdeeld over 27 vestigingen. De Countus Groep, bestaat naast Countus accountants + adviseurs, uit:

Subvention

Subvention, is 1 van de grootste subsidiebureaus van Nederland en helpt ondernemers subsidiemogelijkheden maximaal te benutten. Subvention signaleert mogelijkheden, analyseert de haalbaarheid, begeleidt de aanvraag conform de eisen en bewaakt de verantwoording. Zo maken ze extra middelen beschikbaar waarmee ondernemers waardevolle projecten kunnen uitvoeren. En doelen binnen bereik komen.

Zienergie

Zienergie geeft advies bij vraagstukken over duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zienergie begeleidt ondernemers bij certificering of het verbeteren van de energieprestaties. Ook helpen ze organisaties een visie te vormen op duurzaamheid of een energieloket op te zetten.

WeCapital

WeCapital adviseert en begeleidt ondernemers bij financieringsprocessen. Nu banken steeds minder makkelijk krediet verlenen aan het mkb, lossen bedrijven financieringsvraagstukken steeds vaker op door gebruik te maken van verschillende financieringsbronnen. WeCapital geeft ondernemers toegang tot deze vele bronnen. En ze helpen ondernemers om tot een passende financieringsstructuur te komen die optimaal aansluit bij de kapitaalbehoefte.

De Omgevingsadviseurs

De Omgevingsadviseurs is een gespecialiseerd adviesbureau in ruimtelijke ordening en milieu. De Omgevingsadviseurs helpt ondernemers in het buitengebied toekomstbestendig en succesvol ondernemen. Ze staan ondernemers daadkrachtig bij op elk gebied rondom ruimtelijke ordening, milieu en bouwen. Van een locatiescan en vergunningaanvraag tot advies bij bezwaar en beroep en de begeleiding richting overheden, politiek en omgeving.

SPOAR

Spoar begeleidt ondernemers, professionals en familiebedrijven bij hun (persoonlijke) ontwikkeling. Of de ondernemers nu aan het begin van een ondernemersdroom of carrière staan, of al jaren een succesvol bedrijf hebben die ze willen doorontwikkelen. Met begeleiding én trainingen helpt Spoar om zoveel mogelijk uit ondernemers te halen.