Menu

Ondernemer in Drenthe? Maak gebruik van de voucherregeling

Voor Drentse ondernemers zijn verschillende voucherregelingen beschikbaar. Met de voucherregeling kun je een bedrag van € 1.000 tot wel € 5.000 ontvangen (met eigen bijdrage van minimaal € 200) voor het inkopen van kennis. Daarnaast is er specifiek ruimte voor de begeleiding bij agrarische bedrijfsoverdrachten.

 

Doelstelling voucherregeling

Heb je plannen om te investeren? Maak dan gebruik van de voucherregeling. De doelstelling hiervan is om groei, innovatie en nieuwe afzetmarkten te creëren.

Agrarische bedrijfsoverdracht is een ander doel. Hierbij kun je 50% van de kosten gesubsidieerd krijgen. Het gaat dan om bedrijfskundige, fiscale en/of juridische begeleiding. Countus begeleidt veel (complexe) bedrijfsoverdrachttrajecten en kan je hier uiteraard bij helpen.

 

Subsidie aanvragen

Je kunt maximaal € 5.000 subsidie aanvragen. Wil je weten of jij in aanmerking komt voor deze subsidie? Wacht niet te lang met aanvragen en neem contact op met je adviseur. De regeling loopt tot en met 31 december 2021, maar stopt als het beschikbare budget is bereikt. Wees er dus snel bij.

 

Meer weten?

Meer weten over het aanvragen van de voucherregeling? Vul het contactformulier in of neem contact op met een agro-specialist.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Datum: 05-09-2019

Plaats een reactie

Reageren? Deel hier je mening. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.