Menu

Studiegroepen horeca en recreatie

Countus begeleidt een aantal studiegroepen voor horeca- en recreatieondernemers. Als individuele ondernemer word je sterker van kennis delen op basis van onderling vertrouwen. ‘Als je snel wilt, ga je alleen. Als je ver wilt komen, ga je samen’. Een meer passend gezegde voor onze studiegroepen is er niet!

 

Voordelen van een studiegroep

Wil je altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de horeca- en recreatiebranche? Regelmatig updates ontvangen over jouw bedrijfsresultaat en dit kunnen vergelijken met dat van andere horeca- en recreatieondernemingen? Wil je leren van en met elkaar? En je kennis en vaardigheden onderhouden? Dan is een horeca- en recreatiestudiegroep iets voor jou!

 

Wat is een studiegroep?

In een studiegroep bespreek je samen met andere horeca- en recreatieondernemers thema’s die je belangrijk vindt voor de ontwikkeling van je bedrijf en actuele onderwerpen. De basis voor de studiegroepen wordt aangeleverd vanuit de Countus signaal analyse (CSA). Dit bedrijfsvergelijkend overzicht zorgt voor voldoende gespreks- en discussiestof met collega-ondernemers.

Op basis van de vergelijking bespreek je bijvoorbeeld hoe je bedrijfsresultaten zou kunnen verbeteren, spreek je over de nieuwste ontwikkelingen in wet- en regelgeving en over specifieke thema’s, zoals inkoop, website, social media, duurzaamheid en personeel.

 

Kosten

Kosten van een studiegroep (10 sessies) liggen tussen de € 150 en € 250, afhankelijk van het aantal deelnemers.

 

Meedoen aan een studiegroep?

Interesse in deelname aan een studiegroep? Vul het contactformulier in. Dan nemen wij contact met je op over studiegroepen bij je in de buurt of een studiegroep over een specifiek thema.

Wil je een van onze vakspecialisten uitnodigen voor een lezing voor je eigen studiegroep? Laat je gegevens dan achter via het contactformulier of neem direct contact op. Ook als je geen klant bent bij Countus delen wij onze kennis graag met je.

Datum: 18-11-2016