Management Development Programma

Wat is het Management Development Programma?

Wil je jezelf graag blijven ontwikkelen? En wil je dat dit aansluit op je persoonlijke ontwikkelingsbehoefte? Dan is er het Management Development (MD) Programma. Op basis van loopbaangesprekken en een ontwikkelassessment geef je je eigen programma vorm. In overleg met je mentor maak je een keuze uit het aanbod van trainingen, projecten/interimklussen en inspiratiesessies. Het Management Development Programma biedt jou de kans je talenten en ambities verder te ontwikkelen en ervaring op te doen!

Uit welke onderdelen bestaat het programma?

Het Management Development Programma begin je met een Assessment en een Training Persoonlijk leiderschap. Op basis van je ontwikkelbehoefte en in overeenstemming met je mentor kies je voor een bepaalde training, project/interimklus of inspiratiesessies.

Trainingsaanbod

Trainingen worden aangeboden in de gebieden:​

 • Persoonlijk leiderschap (2-daagse verplicht)​
 • Leiderschap ​
 • HR​
 • Finance​
 • Commercie​
 • Kwaliteit​
 • Projectmanagement

Opties trainingen

Persoonlijk ontwikkelplan

Om je ontwikkelpad inzichtelijk te maken voor jezelf en je mentor, stel je het Management Development Persoonlijk Ontwikkelplan op. Hier zie je hoe dat plan eruit ziet: MD-POP.

Aanmelding en vervolg

Hoe meld je je aan voor het Management Development Programma?

 1. Deel met je teamleider je wens om mee te doen aan het MD-programma
 2. Neem contact op met je HR-Consultant voor een loopbaangesprek en plan deze in
  - Annelien de Graaf is HR-Consultant voor Regio Noord
  - Cindy Pit is HR-Consultant voor Regio West
  - Fenna Johannes is HR-Consultant voor Regio Zuid-Oost
 3. Hetgeen je bespreekt met je teamleider en HR-Consultant vat jij samen en voeg je toe aan de aanmelding. Dit load je up.

Dat doe je vóór 1 maart via onderstaand contactformulier. Hierbij lever je meteen het advies van je teamleider en HR-Consultant aan​.

Vervolgens maak je het assessment​. Je bespreekt de uitkomst van het assessment met de HR-Consultant en je teamleider​. In het MT wordt jouw deelname herkend en op basis van je leerbehoefte kun je kiezen uit een mentor. Vervolgens starten alle deelnemers in april.

De mentoren

Je hebt de keuze uit de onderstaande mentoren van Countus. Vanuit WeCapital is Ard Dekker mentor.