Menu

Werkhervattingskas 2019 ontvangen? Deel dit tijdig met je salarisadministrateur

Iedere werkgever ontvangt aan het eind van het jaar de beschikking Werkhervattingskas (Whk) van de Belastingdienst. Als het goed is, heb je die voor 2019 inmiddels gekregen. In de beschikking staan de premies voor 2019 die voor jou als individuele werkgever zijn vastgesteld. Wij hebben deze nodig om de lonen voor 2019 goed kunnen verwerken.

 

Laat je beschikking controleren

Heb je de beschikking Werkhervattingskas ontvangen voor 2019? Stuur deze zo snel mogelijk door naar je salarisadministrateur. Wij controleren dan of de beschikking wel juist is. In de praktijk blijkt namelijk dat de beschikking soms gebaseerd is op onjuiste gegevens en daardoor fouten bevat. Een controle kan een forse besparing opleveren.

 

Fouten? Maak binnen 6 weken bezwaar

Klopt je beschikking niet? Dan moet je snel bezwaar maken. Doe dat op tijd, want je bezwaarschrift moet binnen 6 weken na dagtekening bij de Belastingdienst binnen zijn. Uiteraard kunnen wij je hierbij helpen.

Let op
Ben je te laat? Dan neemt de Belastingdienst je bezwaar niet meer in behandeling.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de beschikking Werkhervattingskas of je Whk-beschikking door ons laten controleren? Vul het contactformulier in of neem contact op met Lijsje Slager.

✆ 06 146 06 555

✉ l.slager@countus.nl

Ik wil graag meer weten over de werkhervattingskas

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door: Lijsje Slager

Datum: 03-12-2018

Plaats een reactie

Reageren? Deel hier je mening. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.