Menu

Klanten over Countus

Aytun Aydin en Bob Seemann-min

In gesprek met Aytun Aydin van Elance Academy

Onlangs won onze klant Elance Academy de Unicef Paul van Vliet Award 2019. Een fantastische prijs voor organisaties die zich inzetten voor de ontwikkeling van jongeren in Nederland. ‘Deze award is een geweldige aanmoediging, we zijn dan ook enorm trots.

In gesprek met Rudi Luimes van akkerbouwbedrijf Luimes

Dat een samenwerking tussen akkerbouwers met een andere bedrijfsomvang en ander bouwplan succesvol kan zijn, bewijzen de akkerbouwers van SB Agro in Marknesse. Binnen het bedrijf werken maar liefst 4 akkerbouwers. Ze delen machines en mankracht.

PTF_2613
Visma.net-DCA-klantverhaal-foto

Zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan je administratie? Kies voor geautomatiseerd boekhouden

Iedere ondernemer moet een administratie bijhouden. Maar factureren, herinneringen versturen en betalingen inplannen kost al snel veel tijd. Bovendien ben je veel liever bezig met dat waar je passie ligt: ondernemen. De oplossing? Geautomatiseerd boekhouden.

In gesprek met de makers van de Countus tulp

De eerste lentedagen waren voor Countus-medewerkers extra zonnig. Alle medewerkers ontvingen namelijk de eerste officiële bossen Countus-tulpen. Jan Wienen van Countus bezorgde de ruim 500 tulpenbossen vanuit kwekerij Litjens in Creil bij alle Countus-kantoren. Alle medewerkers gingen met een prachtige bos naar huis.

PTF_6376
Coutus klantverhaal Roelof de Groot

In gesprek met Roelof de Groot, eigenaar Melkveehouderij De Groot

Specialistische kennis en veel ervaring onder 1 dak. Dat is voor melkveehouder Roelof de Groot uit Kampen hét argument voor een jarenlange samenwerking met Countus. ‘Ik heb vertrouwen in de inzet en specialistische kennis van Countus. Die kennis heb ik zelf niet in huis.’

Erwin en Stefan Ruijter uit Tollebeek: echte koeienboeren met een topproductie

Ze kregen een prijs voor de beste ruwvoerkuil van de provincie Flevoland én behaalden een hoge plek op de onlangs gepubliceerde ranglijst van de best presterende robotmelkers. De maatschap Ruijter uit Tollebeek laat daarmee zien dat het bedrijf inzet op goed voer en een hoge melkproductie.