Oktober = Boekhoudmaand

Bij ondernemerschap hoort ook het bijhouden van jouw financiële administratie.
Countus gelooft dat inzicht in jouw cijfers de basis vormen voor het behalen van jouw doelen én wij helpen jou daar graag bij!

Mis dit niet!

In de maand oktober organiseren wij 4 gratis workshops om het boekhouden voor jou makkelijker, sneller en effectiever te maken!

Tijdens deze workshopavonden praten wij jou bij op het gebied van fiscale actualiteiten en jaarrekening lezen, Estate planning en Mifas Online basis + gevorderd. Samen met onze specialisten en gastsprekers van Agrovision ga jij aan de slag in de verschillende werelden rondom het boekhouden.

De workshops verzorgen wij geheel gratis echter geldt er wel een limiet voor het aantal inschrijvingen. Wees er dus snel bij want vol = vol!

Let op, de workshops worden aangeboden op 2 verschillende locaties!

Countus Groenlo: Barkenkamp 5, 7141 EL

Countus Markelo: Burgemeester de Beaufortplein 13, 7475 AG 

Workshops 

Workshop Estate planning

Boekhouden is ook anticiperen op de toekomst: draag vermogen over op de wijze zoals jij dat wilt. Dit kan door middel van het doen van schenkingen, maar ook door het op juiste wijze inrichten van je testament. Tijdens deze avond praten onze specialisten je graag bij over de aandachtspunten en mogelijkheden.

Dinsdag 12 oktober: 20.00 - 22.00 uur. Countus Markelo: Burgemeester de Beaufortplein 13, 7475 AG 

Workshop Mifas Online basis

Minder tijd besteden aan administratie? Zelf inzicht (be)houden in jouw cijfers? Mifas Online automatiseert jouw boekhouding in een online dossier wat je samen met jouw accountant kunt delen! Tijdens de workshop Mifas Online Basis maak je kennis met het boekhoudprogramma Mifas Online van Agrovision.

De specialisten van Agrovision nemen je aan de hand van een demoversie mee in het boekhoudprogramma; wat zijn de mogelijkheden zijn? Hoe werkt het programma en wat kan mij dit opleveren? Tijdens deze avond maak jij geheel vrijblijvend kennis met dit boekhoudprogramma.

Dinsdag 19 oktober: 20.00 - 22.00 uur. Countus Groenlo: Barkenkamp 5, 7141 EL

Woensdag 20 oktober: 20.00 - 22.00 uur. Countus Markelo: Burgemeester de Beaufortplein 13, 7475 AG 

Workshop Fiscale actualiteiten en jaarrekening lezen

Van jaarrekening lezen tot de belastingaangifte opstellen. Hoe werkt het? Welke informatie kun je hier uit halen? En welke aftrekposten kun je benutten?
Een greep uit de vele vragen die onze specialisten tijdens deze interactieve workshop gezamenlijk met jou gaan beantwoorden.

Woensdag 27 oktober: 20.00 - 22.00 uur. Countus Markelo: Burgemeester de Beaufortplein 13, 7475 AG 

Workshop Mifas Online Gevorderd  

Naast Mifas Online Basis hebben we ook een workshop voor gevorderden. Als je al een tijdje werkzaam bent met Mifas Online is deze avond interessant voor jou! Tijdens deze avond ga jij met jouw eigen administratie aan de gang onder begeleiding van onze interne- en Agrovison specialisten. Waar loop je tegen aan? Hoe kun je het programma slimmer inrichten? Gedurende deze workshop is er aandacht voor jouw specifieke vragen! Daarnaast zullen de specialisten je kennis laten maken handige boekhoudkundige trucjes zoals het draaien van debiteuren-/crediteurenlijsten, het maken van een kolommenbalans en het verzorgen van de btw-aangifte vanuit het programma.

Dinsdag 26 oktober: 20.00 - 22.00 uur. Countus Markelo: Burgemeester de Beaufortplein 13, 7475 AG 

Donderdag 28 oktober: 20.00 - 22.00 uur. Countus Groenlo: Barkenkamp 5, 7141 EL

Aanmelden

Wil jij deze workshops niet missen? Meld je dan snel aan via onderstaande button. 

 

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten voor passend advies / offerte