Algemeen

‘Ik krijg de ruimte om me snel te ontwikkelen’

22 nov 2021

Neda Nejatbakhsh is Junior Assistent Accountant bij de Countus-vestiging in Emmeloord. Ze woont bij haar ouders en is in haar vrije tijd graag sportief bezig. Zo doet ze onder andere aan fitness en volleybal. ‘Als beginnend Assistent Accountant valt er ontzettend veel te leren bij Countus’, vertelt ze.

AA-titel behalen

Neda houdt zich als Assistent Accountant voornamelijk bezig met het inboeken en rondzetten van een administratie. Ook verzorgt ze de aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting en winstaangiften voor klanten. ‘Ik vind het ontzettend leuk dat ik de verantwoordelijkheid en het vertrouwen krijg om werkzaamheden zelf op te pakken’, vertelt ze.

‘Ik ga graag eerst zelfstandig aan de slag en krijg hulp als ik hierom vraag. Zo krijg ik de ruimte om me snel te ontwikkelen binnen het vakgebied. Mijn ambitie is om mijn AA-titel te behalen en zo van nog meer toegevoegde waarde te zijn voor Countus en uiteraard voor klanten.’

Fijne onderlinge samenwerking

Neda maakt onderdeel uit van het team in Emmeloord. Vanuit dit kantoor ondersteunt Countus zowel klanten in de agrarische sector als klanten binnen het mkb. Voor Neda is het duidelijk wat het voor haar zo prettig maakt om te werken binnen dit gedreven team. ‘Ik vind de onderlinge samenwerking met collega’s ontzettend fijn. Ik kan altijd bij iedereen terecht met mijn vragen’, zegt ze.

Open en eerlijk naar elkaar

Binnen Countus hanteren we korte lijntjes. De deuren staan altijd open. Zo ervaart Neda dat ook. ‘Ook al werk ik nog niet zo lang bij Countus, ik voel mij helemaal onderdeel van het team. Ik waardeer het dat collega's heel open en eerlijk naar elkaar zijn. Het is ook fijn dat zij zien dat ik graag wil leren en dat zij mij hierom waarderen en openstaan voor mijn inbreng.’

Meer weten?

Wil je meer weten over de rol van Neda? Of heb je vragen over werken bij Countus? Kijk dan op onze werken-bij-website of neem contact op met onze recruiters, zij geven je graag meer informatie.