Algemeen

‘Iedereen is bereid om met je te sparren’

Bram Kruijning
05 okt 2021

Bram Kruijning (59) is Businessteamdirecteur, Accountant AA en Senior Ondernemersadviseur en woont in Nigtevecht (Utrecht). Hij is getrouwd, heeft 2 studerende kinderen en een dochter die in Australië woont. ‘Ik ben regelmatig op mijn racefiets of in de sportschool te vinden en besteed graag tijd aan skaten, lezen en klussen.’

Jongleren tussen aandachtsgebieden

Bram heeft verschillende rollen bij Countus. Die afwisseling is juist wat hij zo leuk en interessant vindt. ‘Het voortdurend schakelen houdt je scherp. Het is soms een kunst om te jongleren tussen de verschillende aandachtsgebieden’, vertelt hij. ‘Een voor mij belangrijk project is nu bijvoorbeeld het opzetten en uitbouwen van de nieuwe Countus-vestiging in Odijk. Dit doe ik samen met mijn collega's die daarbij betrokken en onmisbaar zijn.’

Vanaf 2014 is Bram Businessteamdirecteur voor de vestiging Zeewolde en vanaf toen is het Business Team Dronten weer als volwaardig team opgestart. Met de collega's van Zeewolde is toen een nieuwe vestiging in Odijk opgestart.

Inmiddels is in Zeewolde een nieuwe Businessteamdirecteur benoemd en gaat Bram verder als Businessteamdirecteur met de vestiging Odijk. ‘Ik ben trots op de start van vestiging Odijk zo’n 3 jaar geleden. Dankzij de betrokken collega’s hebben we inmiddels een substantieel klantenpakket in de agrarische sector weten op te bouwen, met name in de provincie Utrecht en de Gelderse Vallei.

Ook aan het zeer beperkte klantverloop blijkt dat we best veel goede dingen doen. En ook het recente klanttevredenheidsonderzoek liet weer een mooie stijging zien. Dit biedt ruimte voor verdere groei.’

Samen

Het laagdrempelige contact met elkaar maakt dat het team zo succesvol is. ‘Iedereen is bereid om te sparren en elkaar te ondersteunen. Dat zit als het ware in onze genen. We willen niet anders dan onze klanten helpen en onze collega's. We trekken ons het ook aan als het bijvoorbeeld iets minder goed gaat in iemands leven.

Collega’s waarderen daarbij ook de vrijheid van werken die ze van mij krijgen. Alle collega's hebben zo'n groot verantwoordelijkheidsgevoel, dat juist die vrijheid ervoor zorgt dat ze verantwoordelijkheid kunnen nemen.’

Kennisdeling Ondernemersadviseurs

In het kader van kennisdeling hebben de Ondernemersadviseurs uit Zeewolde en Dronten een periodieke bijeenkomst zonder agenda. ‘Dat doen we aan statafels met een sapje en een nootje erbij. Iedereen kan een onderwerp(en) aandragen, zijn belevenissen bij klanten vertellen of ideeën aandragen. Zo blijven we continu van elkaar leren.

Tijdens de coronamaatregelen organiseerden we dat via Teams, hopelijk kunnen we straks weer bij elkaar komen met een hapje en een drankje.’ Om onze kennis en ervaringen met elkaar te delen.

Ieder zijn of haar eigen bijdrage

Welke functie je ook hebt bij Countus, iedereen vult een stukje van de dienstverlening voor klanten in, geeft Bram aan. ‘Iedereen doet dat op zijn of haar eigen unieke wijze en daarom is volgens mij iedereen even belangrijk in het team, welke functie of rol je ook hebt. Als je bij ons komt werken, wil elke collega jou ook dolgraag op weg helpen binnen Countus. Daar maken we altijd tijd voor vrij. Want onze hoogwaardige dienstverlening kunnen we uiteindelijk alleen met elkaar waar maken. 

Meer weten?

Wil jij ook deel uitmaken van 1 van de teams in Flevoland? Of bijdragen aan de pioniers in Odijk? Neem contact op met Bram of met recruiter Heleen Admiraal, zodat we je nog meer ins- en outs kunnen vertellen.

Meer informatie? Neem contact op met Bram Kruijning
Neem contact op met Bram Kruijning