Webinar: van veehouderij naar paardenhouderij

28 februari 2024, 20.00 uur
Digitaal

Verken de toekomst van de agrarische wereld met ons aankomende webinar: 'De transformatie van veehouderij naar paardenhouderij'. Weten of het iets voor jouw bedrijf kan zijn? We zien je graag op 28 februari om 20.00 uur.

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

De agrarische sector staat nooit stil en is voortdurend in beweging. Zowel jonge als ervaren boeren zijn bezig met het vormgeven van de toekomst van hun bedrijf. Nieuwe regelgevingen en marktverschuivingen dagen ondernemers uit om weloverwogen beslissingen te nemen over de koers van hun bedrijf. Ben je geïnteresseerd in de overgang van veehouderij naar paardenhouderij? Dan nodigt Countus je uit voor een informatief en verdiepend webinar.

Wat komt er kijken bij een overstap?

Tijdens ons webinar belichten we cruciale aspecten waarmee je te maken krijgt bij een overstap. We behandelen niet alleen de bedrijfseconomische en juridische kanten, maar kijken bijvoorbeeld ook naar de mogelijkheden omtrent subsidies én besteden aandacht aan de emotionele impact die de overstap kan hebben op jou als ondernemer.

Deskundigen delen hun inzichten én we laten een ondernemer aan het woord die zelf de transitie van een reguliere melkveehouderij naar een MDV-stal voor pensionpaarden heeft gemaakt. Als deelnemer van het webinar krijg je bovendien genoeg kansen om vragen te stellen.

Meld je aan

De mogelijkheden van jouw sector en bedrijf ontdekken? Grijp deze kans en meld je aan voor het gratis webinar. Na je aanmelding ontvang je z.s.m. meer informatie en de uitnodiging voor het webinar.