Webinar stikstof: niet alles kan, maar wat kan er nog wel?

Donderdag 8 juli, 20.00 uur
Digitaal

Het onderwerp stikstof doet altijd nog stof opwaaien. Door de formatie van het nieuwe kabinet lijkt of het dossier enigszins stil ligt. Toch zijn er dit jaar al een aantal uitspraken geweest van de rechtbank, welke van invloed kunnen zijn op de vergunningverlening. Niet alles kan, maar wat kan er nog wel? Om deze redenen hebben we samen met De Omgevingsadviseurs en Subvention een webinar opgericht. In dit webinar gaan we in op de laatste actualiteiten en benaderen we het onderwerp 'stikstof' vanuit 3 invalshoeken: Ruimtelijke Ordening, bedrijfseconomisch en subsidie.

Onze specialisten praten je bij tijdens het webinar op donderdag 8 juli om 20.00 uur.

Programma

20.00 uur - opening - Dijan Bruins

20.05 uur - De Omgevingsadviseurs - Kristel Weren
Maak het op orde!
Hierin worden de laatste actualiteiten rondom stikstof besproken. Wat voor invloed hebben de laatste uitspraken op de vergunningsverlening? Wat voor gevolgen heeft dat voor jouw bedrijf?

20.35 uur - Countus - Gerrit de Lange
We hebben een keuze!
Het hele stikstofdossier kan een negatieve lading geven. Toch ben jij nog altijd degene die de keuze maakt. Wat kan er nog wel?

20.50 uur - Subvention - Marco Laarman
Benut je kansen!
Welke subsidiemogelijkheden zijn er mogelijk? Subvention praat je bij over subsidies voor investeringen en innovaties rondom emissiearme stalsystemen.

21.05 uur - afsluiting + vragenrondeĀ 

Aanmelden

Ben je ook benieuwd wat het stikstofdossier voor jou betekent? Meld je dan aan voor het webinar via onderstaande button. We zien je graag op 8 juli! Na aanmelding ontvang je een link waarmee je toegang krijgt tot het webinar.