Webinar Paardenhouderij

Dinsdag 18 januari 2022, 20.00 uur

Met de paarden om je heen vliegen de dagen zo voorbij. Stilstaan bij veranderingen die spelen in de sector, is iets wat niet altijd vanzelfsprekend is. Hoe zit het nu precies met de aan en verkoop van paarden? Wat moet je eigenlijk met je mestboekhouding doen? En wat kan je als ondernemer met de professionalisering van de sector? Antwoorden op deze vraagstukken willen wij je graag op een presenteerblaadje aanbieden.

In de paardenhouderij is in 2021 het nodige veranderd. Voor de aan en verkoop van paarden is steeds meer regelgeving gebonden, hoe kun je hier het beste mee omgaan? We richten ons hierbij met name op de nieuwe regelgeving die half 2021 is ingegaan voor particulieren. Ondertussen in januari is het tijd voor de mestboekhouding, hoe zit dat nu precies met het mestbeleid voor paardenhouderijen? We vertellen je wat je kunt doen, en hoe je zorgt dat jij goed voorbereid bent.

Onze specialisten Marieke Hoepel, Geert Sol en Andreas van der Vis zullen deze onderwerpen bespreken tijdens het webinar. Het webinar zal plaatsvinden op 18 januari 2022 om 20.00 uur.