Webinar GLB

Dinsdag 22 maart 2022, 20.00 - 21.00 uur

Let op: gewijzigde datum! 

Vanwege ziekte hebben wij ons webinar verplaatst
Nieuwe datum: Dinsdag 22 maart om 20.00 uur! 

Deelnemers die zich al hadden aangemeld hebben een mail ontvangen.

Nu de juiste keuzes maken voor het nieuwe GLB.

Als grondgebruiker komt de Gecombineerde opgave van 2022 in zicht en daarmee raakt het GLB dat in 2023 van start gaat een beetje op de achtergrond. Toch is nu hèt juiste moment om jouw bouwplan van dit jaar eens naast de plannen van het nieuwe GLB te leggen.

Welke stappen moet je ondernemen om aan de basisvoorwaarden en de vergroeningseisen te voldoen? En hoe ziet dit er volgend jaar uit?

Tijdens het webinar op 22 maart van 20:00 – 21:00 uur beantwoorden onze specialisten deze vragen. Ook nemen ze je mee in het concept Nationaal Strategisch Plan dat Nederland in Brussel heeft ingediend als nationale invulling van het Europese beleid.

Programma: 

We starten met een introductie over de huidige voorstellen in het plan. Daarna geven onze branchespecialisten Ruthger Steenbeek (akkerbouw) en Rick Hoksbergen (melkvee) hun visie. Zij gaan met elkaar in gesprek over de praktische gevolgen van de plannen voor jouw agrarische bedrijf. Een veel gehoorde klacht is dat er veel extra inspanningen gedaan moeten worden voor minder geld. Dit geldt echter niet voor iedereen.

De eerste keuze waar je voor staat, is om je goed te laten informeren. Wil jij je ook goed voorbereiden op het nieuwe GLB?