Kennis- en informatiebijeenkomst voor ondernemers

Donderdag 21 januari, 20:00 -22:00
Dokter Stolteweg 2, Zwolle

Dinsdagavond 21 januari organiseert kantoor Zwolle een kennis- en informatiebijeenkomst met 4 seminars. Ben jij ook bezig met 2020? Wil je je voorbereiden op de toekomst en eventuele risico’s en kansen uitwerken? Mis deze avond dan niet!

Hieronder vind je een overzicht van en korte toelichting op de 4 interessante en actuele seminars die gegeven worden door onze specialisten.

1. Top-5 tips om belasting te besparen!

Een seminar over welke kansen er liggen om minder belasting te betalen. De fiscale wetgeving verandert voortdurend. Maar ook elk jaar ontstaan weer nieuwe kansen en mogelijkheden om de belastingdruk te verminderen. We gaan in op de wijziging in belastingtarieven, hoe je slim gebruik kan maken tussen het verschil in tarief in de inkomstenbelasting en de vennootschapsbelasting, hoe de investeringsaftrek te optimaliseren, wat het belonen van een meewerkend kind kan opleveren, etc. Laat je informeren en inspireren.

Dit seminar wordt gegeven door Wim Schipper en Lotte Gunnink.

Wim Schipper

2. Wat heb je geregeld als jou iets overkomt? Zo regel je het goed!

Wat gebeurt er met je vermogen als je trouwt zonder huwelijksvoorwaarden? Heb je huwelijksvoorwaarden, maar houd je deze niet bij? Wat is belangrijk bij het krijgen of doen van een schenking! Een ernstig ongeval of medische aandoening? Wat gebeurt er met jouw bedrijf? Geen testament? Is de wet dan goed genoeg voor jou?

In het seminar familie- en erfrecht geeft Henriëtte Strik je antwoord op bovenstaande en andere veel voorkomende juridische vragen uit de Countus praktijk.

Henriëtte Strik

3. De stap naar het digitaal verwerken van uw administratie

Hoe vindt u de weg in een wereld die snel veranderd en waarin het digitaal werken alsmaar toeneemt? Welke mogelijkheden zijn er?

  • Het digitaal aanleveren van uw administratie. Zo stopt het printen en kunt u de facturen eenvoudig bij ons aanleveren.
  • Het verwerken van uw administratie in een online boekhoudpakket.

In dit seminar zal Arnold Beltman u meenemen in de mogelijkheden van de digitale wereld.

Arnold Beltman

4. Duurzaamheid en energie

Voor de zomer van 2020 worden de Regionale Energie Strategieën bekend gemaakt. Hiermee weten we hoe gemeenten, provincies, waterschappen en andere betrokken instanties de grote ambities voor wat betreft de energietransitie willen bewerkstellingen binnen hun regio. Dat zal zéker richting gaan geven aan publieke en private initiatieven op het gebied van duurzame energie ontwikkelingen. Wij geven inzicht aan ondernemende ondernemers die beschikking hebben over grond/gebouwen en op deze ontwikkeling in willen spelen. We geven inzicht wat er allemaal bij komt kijken als u de energietransitie wilt verzilveren voor uw bedrijf! We laten zien hoe groot uw verdien potentieel kan zijn en waar u rekening mee moet houden. Dit seminar wordt verzorgd door Sanne Koster van Groos.

Sanne Koster van Groos

Programma

20.00 uur ontvangst

20.15 uur seminar

21.00 uur pauze

21.15 uur seminar

22.00 uur netwerkborrel

Aanmelden

Heb je interesse in 2 van de 4 seminars? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Aan de seminars zit een maximum aantal deelnemers verbonden. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.