Relatiebijeenkomsten melkveehouderij: boeren met een ontwikkelplan

Woensdag 30 november, 19.30 - 22.00 uur
’t Roode Hert, Hessenweg 41, 7722 PJ, Dalfsen

Ondernemen in onzekerheid en verandering, het is om dol van te worden. Iedereen heeft een mening over jouw bedrijf en hoe het zou moeten. De overheid voorop. Maar wat wil jij nu als boer? We praten je graag bij over de ontwikkelingen tijdens één van de 11 inspirerende avonden die we organiseren. Kom je ook? Meld je hier aan!

Boer met een ontwikkelplan

Mensen zonder praktijkkennis maken beleid voor jou als boer. Een beleid dat zich richt op Gebieds-Ontwikkel-Plannen. Hoe ga je hiermee om? Bij Countus zien we verschillende richtingen waarin je je kunt ontwikkelen:
• Innoveren
• Extensiveren
• Verbreden, verplaatsen en/of verkopen

Winnaars hebben een plan

Tijdens de Countus-avonden zetten we samen stappen. Want we huldigen het bekende motto: ‘Verliezers hebben een excuus, winnaars hebben een plan.’ We geven je een beeld van de ontwikkelrichtingen, zowel voor melkveehouders als akkerbouwers. Én we geven je praktische tips zodat je morgen al met je persoonlijke ontwikkelplan aan de slag kunt.

Programma

19.30 uur    Ontvangst
20.00 uur    Opening en thema-introductie
20.30 uur    Innoveren en extensiveren
21.00 uur    Pauze
21.15 uur    Verbreden, verplaatsen en/of verkopen
21.35 uur    Hoe ben jij morgen een boer met een ontwikkelplan?
21.50 uur    Afsluiting
22.00 uur    Borrel

Locaties en data

Aanmelden

Wil je niet afwachten, maar werken volgens een plan? Meld je aan voor één van onze informatieavonden via onderstaand formulier. We zien je graag op een relatiebijeenkomst!