Countus Recreatiecongres 2023

Dinsdag 3 oktober 2023, 14.30 uur - 21.30 uur
Paleis Het Loo

Na het succes van vorig jaar organiseren we op 3 oktober voor de tweede keer het Countus Recreatiecongres! Dit jaar houden we het op de geweldige locatie Paleis Het Loo in Apeldoorn! Zien we jou ook?

Laat je inspireren, uitdagen en ontvang waardevolle kennis tijdens het Countus Recreatiecongres. Hier geven 2 welbekende professionals hun visie over ontwikkelingen en trends in de branche. Daarnaast zijn er 2 kennissessies over energietransitie en automatisering en robotisering. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je onderaan de pagina snel aan.

Gastspreker: Pien Harms, Paleis Het Loo

We zijn te gast op het recent gerenoveerde Paleis Het Loo. Pien Harms, Zakelijk Directeur zal ons vertellen over de transitie die Paleis Het Loo heeft ondergaan. Naast de renovatie is er gekozen voor een nieuwe strategie. Compleet met nieuwe huisstijl! Een rondleiding door de tuinen is onderdeel van het programma.

Pien Harms

Gastspreker: Don Van Schaik, Dormio Resorts

We kijken uit naar het verhaal achter de ‘Don-Deal’ van Don van Schaik, CEO van Dormio Resorts. Recreatiebedrijf Dormio is een grote speler geworden na de overname van 30 parken van Roompot/Landal. Voor mede-oprichter en CEO Don van Schaik is Dormio nu al meer dan 20 jaar een avontuur. Don komt uit de polder, die gaat niet naast zijn schoenen lopen.

Don van Schaik

Kennissessies

Naast de gastsprekers staan er 2 kennissessies op het programma, gericht op de recreatiebranche:

  1. Energietransitie
    Ton Kock (Senior Fiscaal Adviseur bij Countus) deelt zijn kennis over de mogelijkheden voor nieuwe energie op een recreatiebedrijf en de fiscale zaken die hierbij spelen.
  2. Automatisering en robotisering
    Ronald Bax (Teamleider bij De Systeemadviseurs) neemt je mee in wereld van de robotisering en automatisering in de recreatiebranche.

Meer informatie en aanmelden

Graag horen we voor 17 september of je erbij wilt zijn. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, aanmelden is noodzakelijk want vol = vol. Omdat we ontzettend veel enthousiaste aanmeldingen ontvangen, willen we graag iedereen een eerlijke kans geven. Na je aanmelding zullen we je z.s.m. laten weten of je bij de gelukkigen hoort die aanwezig kunnen zijn bij het Countus Recreatiecongres op 3 oktober. Dit doen we uiterlijk in week 38!

Ben je helaas verhinderd? Geef dat dan alsjeblieft ook door via onderstaand formulier. Wil je naderhand wel de presentaties ontvangen? Dat is zeker mogelijk, geef aan dat je ‘helaas niet aanwezig kan zijn, maar wel graag informatie ontvangt'.

Wil je geen informatie over het recreatiecongres ontvangen? Meld je dan af en kies in onderstaand formulier voor de optie: Nee, ik kan helaas niet aanwezig zijn en wil geen informatie en presentaties ontvangen.

Wil je met ons contact opnemen met vragen rondom het Recreatiecongres op 3 oktober? Mail je vraag dan naar: [email protected]

Locatie

Paleis Het Loo
Koninklijk Park 16
7315 JA Apeldoorn
(parkeren P2)

Programma

14.30 uur Ontvangst met koffie
15.00 uur Start rondleiding (tip: draag gemakkelijke schoenen)
16.30 uur 1e kennissessie
17.15 uur 1e spreker: Pien Harms, Zakelijk Directeur Paleis Het Loo
18.00 uur Dinerbuffet
19.00 uur 2e kennissessie
19.45 uur 2e spreker: Don van Schaik, CEO Dormio Resorts
20.30 uur Dankwoord
20.40 uur Netwerkborrel
21.30 uur Einde

Fotografie © Paleis het Loo

Meld je hier aan of af:

We horen graag of we je kunnen ontvangen op het Recreatiecongres.


We vinden het jammer dat je niet aanwezig aanwezig kan zijn bij ons event.

Jouw gegevens


(max.2)Jouw gegevens
Akkoordverklaring