Blijf stress de baas

23 april 2024, 19.30 - 22.00 uur
Countus Zeewolde, Landauer 2, 3897 AB Zeewolde

Als ondernemer kan leidinggeven pittig en uitdagend zijn. Zeker in periodes dat de druk toeneemt. Elke onderneming heeft te maken met verschillende periodes. Het ene moment gaat het je voor de wind, terwijl je op een ander moment juist te maken krijgt met tegenslag. Hoe ga je als ondernemer het beste om met stress? Daar kom je achter tijdens de workshop op dinsdag 23 april.

Waar komt druk vandaan?

Onvoldoende beheersing van vaardigheden die wel van je worden verwacht. Overbelasting van je personeel. Veranderde wetgeving vanuit de overheid. (Persoonlijk) verlies. Zomaar wat oorzaken die kunnen leiden tot verhoging van druk. Een bepaalde druk ervaren is wenselijk, dat maakt ons namelijk scherp en alert. Maar druk kan ook omslaan in stress en dat is geen helpende factor. Het zorgt voor uitputting. Op persoonlijk vlak, maar ook in je bedrijf.

Wat kun je doen tegen stress?

Tijdens de workshop op 23 april vertelt Gijs Visser van Spoar over de verschillen tussen druk en stress en hoe je hiermee om kunt gaan. Er is ruimte om gedachten uit te wisselen en ervaringen te delen. We gaan op zoek naar helpende factoren om stress in goede banen te leiden. Presteren vanuit een gezonde druk zorgt namelijk juist voor vitaliteit en toekomstbestendigheid. Kortom: deze workshop wil jij als ondernemer niet missen!

Programma

19.30 uur Inloop
20.00 uur Start van de workshop o.l.v. Gijs Visser (Spoar)
22.00 uur Afsluiting met hapje en drankje

 

Meld je hier aan