Ben jij toe aan de volgende STAP?

februari

Ben jij een agrarische ondernemer en wil je vooruit? Persoonlijk én met je bedrijf? Maar weet je niet hoe? Volg het programma STAP van Countus en ontdek samen hoe jij kunt groeien.

Houd samen met Countus koers in je eigen STAPpenplan.

Groeien. Verbeteren. Vooruitgaan. Als ondernemer ben je continu op zoek naar kansen en mogelijkheden om te verbeteren. Wil je actief werken aan persoonlijke ontwikkeling en bedrijfsontwikkeling? Met het STAP-programma van Countus werk je in 4 stappen aan het realiseren van je doelen.

STAP 1
Intakegesprek
Voorafgaand aan je intake gesprek ontvang je van ons een intakeformulier. Dit formulier gebruiken we als uitgangspunt voor jouw intakegesprek. Dit gesprek duurt ongeveer een uur en is geheel vrijblijvend. Tijdens het intakegesprek bespreek je jouw motivatie samen met een coach en kijken jullie samen naar het doel dat je voor ogen hebt. Zo is voor iedereen duidelijk waar je tijdens het traject naartoe gaat werken.

‘Met dit programma zet je als ondernemer dé STAPpen om verder te komen. Op persoonlijk vlak en met je bedrijf. Met de juiste begeleiding werk je samen met je coach aan vooruitgang.’

STAP 2
Doelstellingsgesprek
Binnen een maand heb je vervolgens het doelstellingsgesprek. Hierin maak je de doelstelling(en) samen met je coach specifieker. Wanneer ben je tevreden? Zijn het meetbare doelen? En als het moeilijk meetbare doelen zijn, hoe ga je dan bepalen of het traject uiteindelijk geslaagd is? Tijdens deze stap bedenk je samen welke stappen je zou moeten zetten om je doelen te behalen. Wie of wat heb je daarvoor nodig? Welke mogelijke valkuilen zie je? We maken het zo concreet mogelijk.

STAP 3
Voortgangsgesprek
We maken tussentijds de balans op. Heb je de eerste stappen al kunnen zetten? Waarom wel of niet? Is het doel dat je voor ogen hebt nog steeds realistisch? En wat heb je
nodig om net dat stapje extra te zetten?

STAP 4
Eindgesprek
In het eindgesprek staat natuurlijk centraal of je doelen zijn behaald. Is dit gelukt en heeft het je gebracht wat je zocht? Zijn er misschien nieuwe doelen uit voortgekomen of had je het toch anders moeten doen?

Heb je je doel niet behaald? Hoe kunnen we er dan samen voor zorgen dat je je doel wel kunt behalen?


Foto hierboven: Johnny Lankheet en Demi Scholten, coaches STAP-programma

Meld je aan

Wil jij dit niet missen? Meld je aan via onderstaande formulier. De kosten voor dit gehele traject zijn €750 exc. btw.