Het Countus VIP-programma: succesvol ondernemen in 2020

Om jou als ondernemer in 2020 nog beter van dienst te zijn, heeft onze locatie in Staphorst het Countus VIP-programma ontwikkeld. Binnen dit programma bieden we verschillende kennissessies aan. Om je op weg te helpen of voor meer verdieping. Zo ben je zakelijk optimaal voorbereid op de uitdagingen van het ondernemerschap. Bekijk ondergaand overzicht voor de onderwerpen die aan bod komen in het Countus VIP-programma.

Ben ik in control en behaal ik een optimaal rendement?

Je komt erachter of je als ondernemer daadwerkelijk in control bent. We bekijken samen hoe de waardekringloop van je onderneming eruit ziet. Hanteer je wel de juiste prijs? Is de brutomarge goed of laat je geld liggen ondanks dat je het erg druk hebt? Hoe mooi is het als je het wat minder druk zou hebben en tegelijkertijd toch meer rendement haalt? Zodat je meer tijd en middelen hebt om je uiteindelijke doelstellingen te realiseren? Daar gaan we op in tijdens deze kennissessie. Ook krijg je feedback en ondersteuning van de docent én van mede-ondernemers.

Hoe krijg en behoud ik het juiste personeel?

Zoek je personeel dat, net als jij, bereid is om overuren te maken bovenop zijn of haar fulltime dienstverband? En wil dat maar niet goed lukken? Volg dan deze masterclass. De medewerker van nu is namelijk anders dan die van vroeger. Zij vinden vrijheid, waardering én verantwoordelijkheid enorm belangrijk. In dat kader kun je misschien beter 2 medewerkers aannemen die 30 uur maken, in plaats van 1 persoon die 50 uur werkt. Dat biedt bovendien extra ruimte om zijn of haar talenten optimaal te benutten, ook in de toekomst. Want, goed personeel wil je natuurlijk graag behouden. Wil je hier graag meer over weten, kom dan naar deze kennissessie!

Een (update) van je ondernemingsplan in 1 dag

Heb je ooit een ondernemingsplan gemaakt voor de bank? Het zou niet verkeerd zijn om dat plan er weer eens bij te pakken en af te stoffen. Plannen maken is namelijk heel verstandig, zeker als je het druk hebt. Maar zo’n plan moet je natuurlijk vooral gemakkelijk in de praktijk kunnen gebruiken. In deze masterclass gaan we je helpen met deze LEAN-startup. Aan het einde van de sessie heb je een plan staan waar je direct mee aan de slag kunt. Bijvoorbeeld om een nieuw idee uit te voeren of een interne verbeterslag te implementeren.

Hoe benut je je data optimaal?

Data is macht. Maar hoe zet je de data waar je onderneming over beschikt, goed in? Denk aan digitale marketing, website-analyse, het optimaliseren van de CRM omgeving, e-mail marketing, content management, SEO en SEA. Volg deze masterclass en leer van onze specialisten.

Hoe zorg je voor een goede communicatie?

Het ondernemerschap is sterk veranderd de afgelopen tijd en het verandert nog steeds. Wat daarbij altijd belangrijk is gebleven, is communicatie. Goede communicatie is vaak cruciaal voor een goede afloop van een project. In deze masterclass gaan we daarom in op communicatie binnen organisaties. En op zaken die verband houden met communicatie. De marketingkant bijvoorbeeld, het gebruik van social media, je netwerk én acquisitie.

Hoe zorg je voor een succesvolle start van je onderneming?

Je wilt een bedrijf starten. Maar hoe doe je dat? Wat zijn de tips en tricks? Wat komt er op je af? Tijdens deze masterclass bereiden we je voor op een succesvolle start. Er komen diverse fiscale onderwerpen aan bod. Zoals de aangifte inkomstenbelasting, de keuze voor de juiste rechtsvorm, investeringsaftrekken en het bijhouden van je uren.

Benut je alle mogelijkheden van automatisering?

De kans is groot dat je meerdere automatiseringspakketten gebruikt binnen je onderneming. Maar werken deze ook goed en efficiënt samen? Gebruik je de aanwezige data wel optimaal en benut je alle mogelijkheden van automatisering binnen je onderneming? In deze masterclass krijg je antwoord op deze vragen. Ook behandelen we scanboekhouding en online boekhoudsystemen.

Countus Prinsjesdagdiner

Zin in een nuttige én culinaire avond? Kom dan naar het Countus Prinsjesdagdiner. Je zit aan tafel met verschillende andere ondernemers, zodat je de netwerkmogelijkheden van deze avond optimaal kunt benutten. Naast een samenvatting van de op deze dag gepresenteerde miljoenennota, geven de fiscalisten van Countus een presentatie over de veranderingen in het nieuwe jaar. Zo ben je fiscaal gezien optimaal voorbereid. En geniet je tegelijkertijd van een uitgebreid 3-gangendiner samen met andere ondernemers.

Kennisfestival 2020

Net als voorgaande jaren, organiseren wij in het najaar 1 avond met 4 kennissessies over actuele onderwerpen. Van deze 4 seminars mag je er 2 bijwonen. Benieuwd welke onderwerpen we behandelen? Meld je aan voor het Countus VIP-programma.

Meld je aan voor het Countus VIP-programma

Is het Countus VIP-programma iets voor jou? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Na aanmelding houden we je vervolgens via mail op de hoogte van ons aanbod en we geven je meer informatie over de samenstelling van de groepen, tijdstip, locatie en programma van de verschillende kennissessies. Voor de kennissessies die gegeven worden door een externe spreker vragen wij een minimale onkostenvergoeding (€ 65-85). 

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)