Bedrijfsovername

Is er een bedrijfsovername op komst of ga je fuseren of samenwerken met een andere onderneming? Dit is een spannend traject waarbij het belangrijk is op het juiste moment de juiste keuzes te maken. Voor een succesvolle overname is een gedegen voorbereiding, een juiste beoordeling van de cijfers, het samenbrengen van verschillende bedrijfsculturen en het maken van duidelijke afspraken cruciaal.

Bedrijfsovername: realiseer groei
Bij een fusie of overname onderzoeken we bij Countus de match tussen bedrijven in strategisch, operationeel, cultureel en persoonlijk opzicht. We voeren due diligences uit, zoeken investeerders, onderhandelen over de financiering en testen de persoonlijke voorkeuren van partijen. We begeleiden je in het hele proces van de overname, fusie of samenwerking.

Bedrijfsovername Voor mkb, agro, horeca en zorg
Countus werkt voor diverse branches. Wil je bijvoorbeeld een mkb-onderneming starten? Of ben je van plan een zorgpraktijk of horecaonderneming over te nemen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast adviseren we veel agrarische bedrijven bij het opstarten of overnemen van hun onderneming. Wil je een bedrijf opstarten of overnemen dat hernieuwbare energie produceert? Wij helpen je om er een succes van te maken.

Direct contact over bedrijfsovername?
Wil je meer weten over wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Laat hier je gegevens achter en we nemen geheel vrijblijvend spoedig contact met je op.

×
Bedrijfsovername specialisten