Menu

Salarisadministratie

Je bent ondernemer en inmiddels weet je: een juiste salarisadministratie voeren, is flink wat werk. Je moet er niet alleen voor zorgen dat de salarisverwerking iedere maand goed verloopt, maar ook voortdurend wet- en regelgeving bijhouden. Als ondernemer heb je daar vaak niet de tijd en expertise voor in huis.

Countus neemt je de salarisadministratie graag uit handen. Wij verzorgen onder meer salarisspecificaties, het opstellen en indienen van de aangiftes loonheffingen en pensioenopgaves. Wij volgen de ontwikkelingen op gebied van de wet- en regelgeving op de voet. Besteed je de salarisadministratie aan ons uit dan kan je erop vertrouwen dat wij je administratie tijdig en secuur verwerken. Bovendien houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen die van belang zijn voor je onderneming en jouw branche, zodat je optimaal kunt profiteren van beschikbare regelingen.

 

Hoe werkt uitbesteding van je salarisadministratie?

Besteed je de salarisadministratie aan ons uit? Dan krijg je een vaste salarisadministrateur die jouw branche door en door kent en die op de hoogte is van de cao en zaken die op personeelsgebied in jouw onderneming spelen.

Periodieke mutaties lever je aan via Salaris online, waarna jouw loonadministrateur de volledige salarisverwerking voor je verzorgt. Na invoer en verwerking van de aangeleverde gegevens vindt een controle plaats op de verwerking. De salarisstroken controleren wij loontechnisch op juistheid, waarbij we rekening houden met relevante wetgeving op het gebied van arbeidsrecht en loonheffing.

 

Wat kost uitbesteden salarisadministratie?

Wij werken met vaste tarieven voor het verwerken van de salarisadministratie. Geen verrassingen achteraf dus. De kosten voor eventueel advieswerk baseren wij op de tijd die wij besteden aan de werkzaamheden die wij voor jouw onderneming verrichten. De uurtarieven zijn daarbij afhankelijk van de verantwoordelijkheid en de vereiste ervaring en bekwaamheid van de adviseurs en specialisten.

 

Meer weten?

Meer weten over het uitbesteden van je salarisadministratie? Vul het contactformulier in of neem contact op met een van onze adviseurs.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Datum: 26-07-2016