Menu

Salaris online

Met Salaris online heb je je personeelsadministratie keurig op één plek digitaal opgeslagen en 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegang tot actuele gegevens. De module geeft je de mogelijkheid om zelf gegevens van nieuwe medewerkers in te voeren. Extra gewerkte uren, onkostenvergoedingen, uit dienst, je meldt het ons via Salaris online. Efficiënt en je beperkt de kans op invoerfouten. Uiteraard blijven we je invoer monitoren en hebben we contact als er onduidelijkheden zijn.

 

Employee self service

Ook voor je werknemers heeft Salaris online voordelen. Voor vragen over hun loonstrook, een overzicht van verlofdagen, het raadplegen van een jaaropgave kunnen zij voortaan terecht in hun eigen digitale omgeving: de employee self service (ESS).

ESS is een online omgeving waarin je medewerkers zelf een aantal persoonlijke gegevens kunnen registreren, inzien en wijzigen. Denk aan het wijzigen van adresgegevens, het doorgeven van partner- en kindgegevens, het raadplegen van loonstroken en jaaropgaven, het inzien van het verlofoverzicht en het aanvragen van verlof. Daarmee bespaar je ook jezelf tijd. Kies daarom, net als veel andere ondernemingen, voor het gemak van Salaris online van Countus.

 

Meer weten?

Meer weten over Salaris online? Vul het contactformulier in of neem contact op met een van onze adviseurs.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Datum: 26-07-2016