Menu

Online boekhouden

Bij ondernemerschap hoort ook het bijhouden van een financiële administratie. Daar helpen we je graag bij. We geloven namelijk dat inzicht in je cijfers de basis vormt voor het behalen van je doelen.

Met online boekhouden van Countus kan je altijd en overal je boekhouding bijhouden en bekijken, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Wil je bijvoorbeeld weten hoeveel de autokosten over het eerste kwartaal bedragen? Of wat het resultaat is van de afgelopen maand? Met online boekhouden van Countus heb je snel en eenvoudig antwoord op je vragen.

 

Hoe werkt online boekhouden?

Met online boekhouden van Countus doe je de administratie zelf of samen met je adviseur. Je kan tegelijk in dezelfde administratie werken, deze gezamenlijk vullen en fouten kunnen snel gecorrigeerd worden. Met online boekhouden heb je altijd de meest actuele gegevens bij de hand, zodat je weet hoe je je bedrijf moet sturen.

 

Boekhouding zelf doen of uitbesteden?

Stel je het bijhouden van je administratie steeds uit? Is het aan het einde van het kwartaal een enorme berg werk? Raak je het overzicht kwijt? Besteed je boekhouding dan uit. Zodra je je gegevens hebt ingevoerd, controleert je adviseur de boekingen en stelt rapportages voor je op. Zo heb jij als ondernemer het beste van 2 werelden en ben je ervan verzekerd dat je boekhouding altijd klopt.

 

Meer weten?

Meer weten over online boekhouden? Vul het contactformulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Datum: 26-07-2016