Menu

Internationaal ondernemen

Countus helpt je succesvol te worden en blijven

Importeer of exporteer je producten uit of naar het buitenland? Doe je zaken met klanten en leveranciers in Europa? Of heb je ambities om een vestiging te openen over de grens? Internationaal ondernemen biedt ruimte voor kansen en groei, maar er komt ook heel wat bij kijken. Zo krijg je te maken met een andere (ondernemers)cultuur en andere wetten en regels. Countus helpt je graag om ook internationaal succesvol te worden én blijven.

 

Zaken goed geregeld

Als je onderneemt over de grens, kun je te maken krijgen met zaken als subsidies, btw-aangiften, invoerrechten, accijnzen, landbouwheffingen en regels die we in Nederland niet kennen. Wil je van internationaal ondernemen een succes maken? Dan wil je je zaken goed geregeld hebben.

 

Dienstverlening internationaal ondernemen

Gelukkig sta je er niet alleen voor en kun je altijd terugvallen op de accountants en specialisten van Countus. We helpen je onder andere op het gebied van:

  • Fiscaal en bedrijfseconomisch advies
  • Het samenstellen van de jaarrekening
  • Wettelijke controles van dochterbedrijven
  • Internationale btw-regels en btw-aangiftes

 

Aangesloten bij SRA

Om je zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen bij jouw internationale ambities, is Countus aangesloten bij het Internationaal Samenwerkingsverband SRA: INNAA GROUP. Dit is een internationaal netwerk van meer dan 60 professionele, zelfstandige accountantskantoren uit zo’n 50 landen en 6 continenten. Door deze samenwerking kunnen we voor specifieke vraagstukken de expertise inschakelen van collega-accountants uit de betreffende landen waar jij onderneemt. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. En weet je zeker dat je voldoet aan de wet- en regelgeving die in jouw geval van kracht is.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over internationaal ondernemen en hoe wij je daarbij kunnen ondersteunen? Vul dan het contactformulier in of neem contact op met Arjan Schipper.

✆ 06 218 74 006

 a.schipper@countus.nl

Ik wil graag meer weten over internationaal ondernemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Datum: 14-06-2018