Menu

Countus lanceert de Countus Signaal Analyse (CSA) voor biologische akkerbouwers

De Countus Signaal Analyse (CSA) is een managementrapport dat biologische ondernemers inzicht geeft in hun resultaten en een vergelijking laat zien ten opzichte van andere biologische bedrijven. Op de Bio-beurs in Zwolle, op 17 en 18 januari, lanceert Countus deze nieuwe CSA. De Signaal Analyse van Countus bestaat al wel langer voor melkveehouders en akkerbouwers.

Vergelijken met collega’s

Cor van de Burgwal, bedrijfsspecialist: ‘Het aantal biologische akkerbouwbedrijven zit in de lift. We merken bij deze groep een toenemende behoefte aan een benchmark. Met onze CSA biologische akkerbouw geven we hen de mogelijkheid een vergelijking te maken met andere biologische bedrijven wat betreft opbrengsten van gewassen en andere kengetallen. Bovendien kunnen wij met de CSA de klant nog beter en specifieker adviseren.’

Wat biedt de Countus Signaal Analyse?

Wat draagt deze oogst bij aan je bedrijfsresultaat? Tegen welke prijs moet je je producten verkopen om de kosten te dekken? Op welke vaste kosten kun je nog besparen? De CSA is een managementrapport dat je helpt bij het bepalen van je bedrijfsstrategie. Met de CSA vergelijk je eenvoudig jouw resultaat met dat van collega’s, bepaal je waar investeringsruimte zit en kun je onderzoeken waar nog ruimte is voor technische verbeteringen.

Bio-beurs

Countus neemt op 17 en 18 januari deel aan de Bio-beurs, de jaarlijkse biologische vakbeurs in de IJsselhallen in Zwolle. De beurs richt zich op iedereen die werkzaam is in de biologische sector: van boer, via handel en verwerking tot en met winkeliers. Ook adviseurs en onderzoekers vinden er hun plek. In 2017 bezochten 10.000 bezoekers de beurs. Koningin Maxima opent de beurs op woensdag 17 januari.

Interesse?

Wil je meer weten over deze Countus Signaal Analyse? Vul onderstaand contactformulier in of neem contact op met onze bedrijfsspecialist Cor van de Burgwal.

Ik wil graag meer weten over de Akkerbouw Countus Signaal Analyse

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Datum: 04-01-2018

Plaats een reactie

Reageren? Deel hier je mening. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.