Menu

AVG bijeenkomsten

Ben je als ondernemer al voorbereid op de Privacywet? De afgelopen tijd heb je waarschijnlijk in het nieuws al gelezen dat de nieuwe Privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de AVG), op 25 mei 2018 in werking treedt. De AVG is in vergelijking met de huidige wet een stuk strenger voor organisaties.

Laat je tijdens één van de Countus kennissessies informeren door onze juristen. Zij praten je bij en delen praktische tips die direct toepasbaar zijn in jouw organisatie.

Voor wie geldt deze wet?

Voor iedereen die persoonsgegevens, zoals naam, adres of telefoonnummer, maar ook IP-adressen of cookies, vastlegt in een computer, tablet of telefoon. Onder andere met een bedrijfswebsite of
een personeelsadministratie krijg je dus al met de nieuwe Privacywet te maken.

Niks doen is geen optie

Met niks doen loop je het risico op een hoge boete. De Autoriteit Persoonsgegevens heeft aangegeven strenger te gaan toezien op de naleving van de AVG. Graag praten we je verder bij op onze AVG kennissessies.

Locaties en data kennisavond AVG

Wil je ook graag een kennisavond bijwonen? Meld je snel aan voor een bijeenkomst bij jou in de buurt. In ongeveer 2 uur praten onze juristen je bij over de AVG Het aantal inschrijvingen is beperkt. Bij grote belangstelling worden er nieuwe data en locaties toegevoegd.