Menu

Praktijknetwerken akkerbouw

Countus hecht veel waarde aan kennisdeling en kennisontwikkeling binnen de akkerbouw. Daarom ondersteunt Countus praktijknetwerken door de administratie en de procesbegeleiding op zich te nemen. Daarnaast zijn de vakspecialisten van Countus beschikbaar om presentaties over bepaalde onderwerpen en thema’s op zich te nemen. Hierbij kun je denken aan fiscale, juridische en branche-specifieke onderwerpen.

 

Wat is een praktijknetwerk?

Praktijknetwerken worden door de overheid gesubsidieerd. De subsidieaanvraag verloopt via de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Het doel van praktijknetwerken is het delen van kennis met collega’s in de netwerkgroep en daarbuiten met andere agrariërs en organisaties. Allerlei thema’s kunnen worden onderzocht in een praktijknetwerk. De thema’s moeten wel aan de voorwaarden van het praktijknetwerk voldoen.

Op dit moment is er geen subsidieregeling voor praktijknetwerken meer beschikbaar. Toch interesse? Dan kunnen we op zoek naar andere financieringsmogelijkheden, bijvoorbeeld regionale subsidies of zogenaamde kennisvouchers.

 

Deelnemen aan een netwerk

Wil je deelnemen aan een praktijknetwerk? Vul het contactformulier in. Dan nemen wij contact met je op over praktijknetwerken bij je in de buurt of een praktijknetwerk over een specifiek thema.

Wil je een van onze vakspecialisten uitnodigen voor een lezing voor je praktijknetwerk? Laat je gegevens dan achter via het contactformulier of neem direct contact op. Ook als je geen klant bent bij Countus delen wij onze kennis graag met je.

Datum: 18-11-2016