Menu

Workshops boekhouden

10 t/m 24 oktober
20:00 - 22:00
Countus Groenlo - Barkenkamp 5, Groenlo

Oktober = boekhoudmaand

Bij ondernemerschap hoort ook het bijhouden van je financiële administratie. Wij geloven dat inzicht in je cijfers de basis vormt voor het behalen van je doelen. Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Wij organiseren in de maand oktober verschillende workshops om het boekhouden voor jou makkelijker, sneller en effectiever te maken!

Thema’s

Tijdens 4 workshops vertellen wij jou meer over de volgende thema’s:

Minder tijd besteden aan je administratie? Zelf inzicht (be)houden in jouw cijfers? Mifas Online automatiseert jouw boekhouding in een online dossier wat je samen met jouw accountant kunt delen! Agrovision vertelt je tijdens de workshop meer over Mifas Online Basis en je leert meteen zelf inboeken. Ben je bekend met de oude versie van Mifas? Dan is dit een mooie kans om de nieuwe online versie te leren kennen, hiermee wordt namelijk het scannen van je facturen en inlezen in je boekhoudprogramma mogelijk.

Naast Mifas Online Basis hebben we ook een workshop voor gevorderden. Als je al een tijdje werkt met Mifas Online is dit programma interessant voor jou. Wij starten de workshop met een korte introductie en vervolgens kun je met je eigen administratie aan de slag. Er zal aandacht geschonken worden aan de opties die Mifas Online naast het ‘gewone’ inboeken nog meer heeft, zoals het draaien van debiteuren-/ crediteurenlijsten, het maken van een kolommenbalans en het doen van btw-aangifte vanuit het programma.

Nadat je administratie gereed is, volgt de aangifte inkomstenbelasting. Niemand betaalt graag belasting! Voor jou als ondernemer kennen wij diverse fiscale faciliteiten die de belastingclaim kunnen verlagen. Maar kom jij in aanmerking voor deze fiscale faciliteiten? Wij maken je graag wegwijs in de fiscale jungle! Zo lichten wij graag de basis fiscale faciliteiten en de randvoorwaarden aan je toe.

Weet jij hoe de jaarrekening is opgebouwd en wat cijfers zeggen over je bedrijf? Deze cijfers zijn de basis voor je bedrijf en helpen je bij het bepalen van de koers die je als bedrijf vaart. Belangrijk dat je ze kent, kunt lezen en kunt bespreken met bijvoorbeeld de bank. Wij geven je graag meer inzicht hierin.

Data

 • Donderdagavond 10 oktober – Mifas Online Basis
 • Donderdagavond 17 oktober – Fiscale faciliteiten en jaarrekening lezen (=geannuleerd)
 • Dinsdagavond 22 oktober – Mifas Online Gevorderd
 • Donderdagavond 24 oktober – Fiscale faciliteiten en jaarrekening lezen (=vol)
 • Donderdagavond 31 oktober – Fiscale faciliteiten en jaarrekening lezen

Programma

 • 20.00 uur – Inloop
 • 20.15 uur – Start programma
 • 22.00 uur – Afsluiting + borrel

Aanmelden

Kun jij wel wat hulp gebruiken met je boekhouding? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Meld je aan voor de workshop(s) boekhouden

  Tijd workshops 20.00 uur - 22.00 uur
  Wil je in het veld 'opmerkingen' de naam van de tweede persoon en/of de namen van de overige personen noteren.