Menu

Belastingplan 2019: blijft het leuk voor de MKB-ondernemer?

11 december 2018
18:00 - 21:00
Polman Stadion, Stadionlaan 1, Almelo

Wil je weten wat het belastingplan 2019 voor jou als MKB-ondernemer brengt? Wij nodigen je graag uit voor een boeiende presentatie over fiscale actualiteiten op dinsdag 11 december 2018 in het Polman Stadion, Stadionlaan 1 in Almelo.

Er zijn tal van maatregelen aangekondigd die mogelijk effect hebben op jou of jouw onderneming. Eén en ander is mede afhankelijk van jouw rechtsvorm. Het “globale fiscale evenwicht” tussen eenmanszaak en BV staat volop ter discussie. Wordt het de BV in of uit? Biedt een hybride structuur kansen? Wat zijn de alternatieven voor box III? Wat betekent de beperking aftrek rente eigen woning? Wordt de DGA fiscaal gestraft voor het lenen bij zijn BV?

De adviseurs van Countus vertellen jou graag meer: denken in oplossingen en kansen!

Aanmelden

Wil je niets van deze boeiende avond missen en daarnaast ook nog van de warme maaltijd gebruik maken? Meld je dan snel aan! Geef hierbij aan met hoeveel personen je wilt komen op deze ondernemersavond.

In verband met de beperkte ruimte in het restaurant geldt vol=vol, deelname op basis van volgorde binnenkomst aanmelding.

Programma

18.00 uur ontvangst met warme maaltijd

19.00 uur opening avond

19.05 uur presentatie Mr. Jan. G. Warfman

19.45 uur netwerkborrel

21.00 uur einde

Meld je direct aan